POSLANIK DS-a PREKIDA BOJKOT SKUPŠTINE! Milojičić se vraća u salu zbog “Tijaninog zakona”!

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke koja bojkotuje rad Skupštine Srbije, najavio je na Fejsbuku da će prisustvovati sednici parlamenta na kojoj će se raspravljati o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika i izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku.

Loading...

Izmene između ostalog podrazumevaju i uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela, između ostalog i za ubice dece, trudnica, kao i za onog ko obljubi dete koje od posledica tog zločina podlegne povredama.

Loading…

loading...
loading...

– Poštovani prijatelji, obaveštavam vas da ću zbog svoje a i druge dece svakako ići na sednicu parlamenta kako bih glasao za TIJANIN ZAKON, to je obaveza prema svoj deci u Srbiji – napisao je Milojičić.

Loading...
 PLJUŠTE MILIONI ZA CRKVU: Vlada Srbije daje još 254.000 EVRA POPOVIMA!
 ŠOKANTNO! Vladike se svađale sa Vučićem na Saboru SPC!

Ostali poslanici koji bojkotuju rad parlamenta neće prisustvovati današnjoj sednici.

loading...
loading…

Podsetimo, Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” pozvao je sve predstavnike političkog života u Srbiji da uzmu učešće u sednici i svoje političke motive stave u drugi plan, a u prvi plan istaknu dobrobit naše dece.

– Pozvao sam sve političke aktere u zemlji da budu jedinstveni i daju svoj doprinos usvajnju ovog zakona. Nemam povratnu informaciju od predstavnika opozicije da li će sutra prisustvovati zasedanju Skupštine na kome se raspravlja i o uvođenju doživotnog zatvora za ubice dece, trudica… Ja sam pozvao sve poslanike i poslaničke grupe da uzmu učešće u ovoj raspravi i glasaju za ovaj zakon jer je to interes svih nas. Ostavljam njihovoj savesti da odluče da li će na sednicu doći – poručio nam je Igor Jurić.
Izvor: tvin, nezavisni.rs / Foto: tvin

 

⇒ POPLAVE (VIDEO): Dečak upao u nabujalu reku, majka skočila za njim – potraga za detetom u toku!
 POTOP: Jaka kiša u celoj Srbiji – izdato UPOZORENJE NA POPLAVE!
⇒ SELO KOD SMEDEREVA ZAVIJENO U CRNO: Nemanja (15) sa 150 na sat se zakucao u drvo i poginuo!
⇒ UDARNA VEST! Hapse ministra, tajkuna i lidera opozicije?
⇒ UHAPŠEN JAVNI IZVRŠITELJ – Pokrao 23 miliona dinara!

loading…
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline