MRKONJIĆ: Red je da država pomogne oko sahrane Mire Marković

Počasni predsednik SPS-a i poslanik Milutin Mrkonjić smatra da država treba da pomogne oko sahrane Mirjane Marković, supruge nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednice Jugoslovenske levice koja je juče umrla u Rusiji.

Loading...

Milutin Mrkonjić za TV Prva smatra da porodica Milošević sada zaslužuje pomoć države.

– Ona jeste bila politički aktivista, jeste bila levičarka, žena britkog uma i oštrog jezika, jeste bila žena Miloševića i kao takva mogla je da ima uticaj i na donošenje odluka. Ali, odmah da razbijemo tu famu, ja sam na žalost u Hagu postao pravi prijatelj porodice Milošević. Vreme je da se demantuju ti naslovi. Neću ja da govorim o tome, žena je umrla – rekao je Mrkonjić koji podseća da je Milošević jasno rekao da ni jednu državnu odluku nije donela njegova supruga, već državni organi.

Na pitanje da li misli da i danas, nakon svega, treba da brani porodicu Milošević, Mrkonjić kaže:

loading...
loading...

– Odbrana porodice Milošević nije odbrana od strane mene, već je red da kada umre državnik ili njegova žena posle 16 godina u izgnanstvu, da država pomogne. 16 godina je živela van države, 12 godina njegova deca ne mogu na grob ocu – kaže on.

Mrkonjić takođe očekuje da, ukoliko deca Mirjane Marković i Slobodana Miloševića odluče da se njihova majka sahrani u Srbiji pored Miloševića, država bude ta koja će to omogućiti, odnosno da će omogućiti deci da sahrane majku i obiđu očev grob.

Loading...
Red je, kaže, kada umre državnik ili njegova supruga, da država pomogne.

loading...

Jovanović: Epilog protesta jasan – JEDNO VELIKO NIŠTA, Vučić je bio u pravu!
VUČIĆ: Slušao sam vas sa terase, nije bilo više od 7.500 ljudi!
MARTINOVIĆ: Odbranili smo Skupštinu od nasilnika, mirno i demokratski
VESIĆ: Hrabri odbornici SNS-a sprečili državni udar
ONA ZNA ŠTA NAS ČEKA: Ovoj monahinji se partijarh Pavle javio u snu! (VIDEO)
loading…

DRŽAVA POKUŠALA DA IH PREVARI! Propali pregovori zaduženih u švajcarcima sa Vladom i bankama


Izvor: telegraf.rs, nezavisni.rs / Foto: telegraf.rs, nezavisni.rs
PODELITE OVU VEST:
loading...

7 thoughts on “MRKONJIĆ: Red je da država pomogne oko sahrane Mire Marković

    1. Ne o trosku drzave….politickoj izbeglici koja bezi od sudjenja i zatvora da se plati sahrana?! Od kog zdravog razuma treba da bude tako? Sto moj otac nije sahranjen od strane drzave, dobar covek bio, krali ga kao ludog i policija nikad nikog nije nasla, da kazemo da mu ja drzava duzna dosta pa sam opet ja is svog skromnog dzapa pokrivala tih 1,500€. A ti bi osobi koja je drzavi duzna toliko, pokrala i pobegla u azil, koja ima milione u dzepu da platis sahranu?! Gde je tu pravda???

  1. Red bi bio, da ima države, i tebe mrkonjkiću da uhapse i lepo osude za tvoj lopovluk. Ali vidiš -nema države.
    Ova zla i podla porodica zaslužuje da im se nikada više ime ne spomene i da se zatre i istrebi da se opet ne bi pojavili novi “miloševići”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *