GOJKOVIĆ : Miting dela opozicije bio je politički fijasko

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, istakla je za NOVO JUTRO Televizije Pink, da se u subotu na mitingu moglo videti kolika je zapravo podrška idejama SzS, i dodala da su građani evidentno nezadovoljni pričom koju oni pokušavaju da plasiraju.

Loading...

O protestu dela opozicije u subotu Gojković kaže da im je plan propao, jer su nameravali da uđu u Skupštinu Srbije i da započnu štrajk glađu, ali, i da to urade u svim lokalnim samoupravama.

– Videlo se na mitingu kolika je podrška njihovim neidejama i prostaklucima koje su izgovarali – rekla je Gojković i navela da SzS nema nikakav program i alternativu ovome što radi Aleksandar Vučić, i da je njihov program širenje lažnih vesti, psovke i mržnja.

Podsetila je i da je jedan od opozicionih lidera, Sergej Trifnović, na mitingu uvredio građane Srbije mađarske nacionalnosti, i zahvalila predsedniku Vučiću što se juče izvinio mađarskom premijeru Viktoru Orbanu nakon šovinističkih izjava Trifnovića.

loading...
loading...

– Užasno je što se juče pružena šansa da Trifunović priča kako je to bio lapsus, mislim da je on kao pojava na političkoj scena veliki lapsus – istakla je ona.

Tragično je, kako je rekla, i ono što je izgovorio lider SDS Boris Tadić, jer su pokazali da je njihov program pokušaj podele Srbije.

Loading...

– Građani koji su došli na protest očigledno da su sa nečim nezadovoljni, kada je u pitanju naš rad i naše vođenje države, ali su takođe pokazali šta misle o govorima Trifunovića, Đilasa – kaže predsednica parlamenta.
loading...

Ona je rekla da je na mitingu dela opozicije u subotu bio politički fijasko sa koga se moglo čuti da lideri tog dela opozicije ne žele sa razgovaraju sa njom i sa predsednikom države, koga je podržalo 56 odsto građana na poslednjim izborima.

Kako kaže, parlament čekaju važni zakoni, kao što su leks specijalis za građane zadužene u švajcarcima, i kako dodaje, uskoro će odlučivati i o Tijaninom zakonu.

Jovanović: Epilog protesta jasan – JEDNO VELIKO NIŠTA, Vučić je bio u pravu!
VUČIĆ: Slušao sam vas sa terase, nije bilo više od 7.500 ljudi!
MARTINOVIĆ: Odbranili smo Skupštinu od nasilnika, mirno i demokratski
VESIĆ: Hrabri odbornici SNS-a sprečili državni udar
ONA ZNA ŠTA NAS ČEKA: Ovoj monahinji se partijarh Pavle javio u snu! (VIDEO)
loading…

DRŽAVA POKUŠALA DA IH PREVARI! Propali pregovori zaduženih u švajcarcima sa Vladom i bankama


Izvor: pink.rs, nezavisni.rs / Foto: novosti
PODELITE OVU VEST:
loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *