POTPUNI KRAH: Vučića u Zrenjaninu koji ima 123.000 stanovnika dočekalo MANJE OD 5.000 LJUDI!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na skupu u Zrenjaninu, pred oko 5.000 okupljenih građana, u okviru kampanje Budućnost Srbije, da će za manje od godinu dana početi brza gradnja autoputa Beograd – Zrenjanin i Zrenjanin – Novi Sad, objavile su Večernje novosti.

Kvota za miting u Zrenjaninu bila je 10.000 ljudi, ali očigledno da to nije bilo izvodljivo uprkos organizovanom dovoženju iz više od deset gradova.

S obzirom na to da je juče više od 150 autobusa dovezlo građane iz cele Vojvodine na miting u okviru turneje predsednika Srbije, očigledno da građani Zrenjanina nisu želeli da izađu i pozdrave Predsednika.

Zrenjanin je deseti grad po broju stanovnika u Srbiji, a zvanični podaci kažu da ima više od 123.000 ljudi. Ako su autobusi dovezli po 40 lica, to znači da je u Zrenjanin juče dovezeno oko 6.000 ljudi. Dakle, ni autobusi nisu bili puni, a građani Zrenjanina su potpuno ignorisali posetu Vučića.

Vučić je rekao da će gradnja početi kad budu završene sve potrebne studije, projekti i dozvole i naglasio da će taj autoput doprineti razvoju tog dela Srbije.
Predsednik Srbije pozvao je juče iz Zrenjanina, sa centralnog skupa u okviru posete Srednjebanatskom okrugu, građane iz tog dela Srbije, ali i cele zemlje, da dođu u Beograd na skup 19. aprila i da pokažu koliko je snažna demokratska, nacionalna, ali i moderna, poštena, pristojna i jaka Srbija.

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

VUČIĆ PORUČIO: Siledžije, nemam nameru da bežim! Pobediću vas NAJUBEDLJIVIJE!
GRAĐANSKA NEPOSLUŠNOST BI PARALISALA SRBIJU: Kada stane sve, građani će pobediti diktaturu!
INVAZIJA NA ZRENJANIN: Više od 170 autobusa dovezlo naprednjake na miting podrške Vučiću
GENERALNI ŠTRAJK U POŠTI NA POMOLU: Neće vam stizati pošiljke, ni računi! Problemi za sudstvo, EPS, Telekom,…
UTISAK NEDELJE POČINJE ZA 7 DANA! – Olja Bećković spremna – Zvaću Vučića u emisiju!
Brnabić: Vlast ne utiče na uređivačku politiku nijednog medija
KUĆE, PLACEVI, NOVA KOLA – Bahati naprednjak Simonović se VALJA U BOGATSTVU!
loading…

loading...
loading...

PONOSNA SAM NA IZVRŠITELJE KOJI IZBACUJU GRAĐANE IZ DOMOVA: Rešili su više od dva miliona predmeta


Izvor: novosti, nezavisni / Foto: novosti
PODELITE OVU VEST:

One thought on “POTPUNI KRAH: Vučića u Zrenjaninu koji ima 123.000 stanovnika dočekalo MANJE OD 5.000 LJUDI!”

  1. Ma nije ni ta cifra.
    Evo vam mere, pa računajte. Ta uličica ima 2 saobraćajne trake po 3 metra širine i neka je sa obe strane trotoar po 3 metra. Dakle 12 metara širine. Vidi se lepo na vašoj slici, da se botovi prostiru do striptiz kluba, što je nekih 5-6 širina ulice. Neka je 70 metara dužine. To je 840 kvadratnih metara. Stavite 4 čoveka na kvadrat, kao u slučajevima naj ekstremnijih demonstracija, a nije čak ni to, dobićete cifru od 3360 ljudi.
    U prevodu. Ako su i došli autobusima, razbežali su se po lokalnim kafanama. Zato su binu i okrenuli ka uličici, a ne ka trgu, da ne bi izgledalo potpuno jadno, jer trg prima 17.000 ljudi.

Comments are closed.