ISPLIVALA ISTINA: Otkriven razlog ulaska Milijane (21) i Milojka (74) u Parove – BIĆETE ŠOKIRANI!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-03-28
  • Komentari isključeni za ISPLIVALA ISTINA: Otkriven razlog ulaska Milijane (21) i Milojka (74) u Parove – BIĆETE ŠOKIRANI!

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) odlučili su da uđu rijaliti šou “Parovi” da bi zaradili pare za vantelesnu oplodnju.


Trenutno najkontroverzniji par u Srbiji po svaku cenu želi da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi, pa su odlučili da se podvrgnu veštačkoj oplodnji.
To je za Kurir potvrdila jedna Milijanina drugarica.

“Milijana i Milojko bi najviše voleli da postanu roditelji. Nije da nisu pokušavali, ali im se nije dalo, pa su odlučili da to probaju veštačkim putem. On toliko voli moju drugaricu da bi joj sve želje ispunio. Pa zbog nje je i pristao da uđe u rijaliti i da zarade novac koji će iskoristiti da plate veštačku oplodnju. Jednom prilikom se našalio i rekao kako ne bi voleo da ode na onaj svet a da Milijana nema dete s njim”, priča Bogdanovićkina prijateljica.

Išao kod doktora

Ona kaže i da je Milojko već išao kod lekara da se raspita i da testira spermatozoide.

“Ne voli on o tome baš da priča jer mu se udara na muškost, ali istina je da je posetio doktora i testirao se da prekontroliše koliko ima aktivnih spermatozoida. Rezultati mu se nisu baš dopali. Inače, njih dvoje imaju redovno seks, i biće ga i u “Parovima”, u to sam sigurna. Sad, ako im se posreći, možda i bebu uspeju da naprave baš tamo. Ali, to je velika slučajnost, pa ako ne dođe do toga, otići će da rade vantelesnu. Novac sigurno neće trošiti ni na šta drugo, a honorar im je ozbiljan. Pogodili su ozbiljan iznos, a ne žale da ga potroše samo da bi imali zajedničko potomstvo. E sad, šta će na to reći njegova deca i njena porodica, ne znam. Mnogi veruju da će pokušati to da spreče jer niko ih, sem njene babe, ne podržava”, završava ona.
loading...
loading...

Odlično prihvaćeni

Inače, kontroverzni par odlično je prihvaćen u “Parovima”, ali se oni nisu još opustili i prepustili strastima iako su to pompezno najavljivali.

KO JE UBIO OVOG MOMKA? KOGA POLICIJA KRIJE? Porodica očajna, policija krije ko im je pokosio sina na pešačkom u Zemunu
UDARNA VEST: U stan iz kog je izbačena porodica sa detetom, uselio se SIN IZVRŠITELJKE!
VUČIĆ ŠOKIRAO GRAĐANE: Obišao zadužene koji protestuju ispred Kasacionog suda
VUČIĆ IZ 1985. GODINE: Pogledajte kako je diktator izgledao pre 34 godine, na smeru ZA KULTURU!ODUZIMANJE FREKVENCIJE TV PINK: Zahtev za ukidanje programa zbog kršenja zakona
DA LI PREPOZNAJETE POLITIČARA SA SLIKE? Nekad je bio komunista, a onda je postao četnički vojvoda!
DRAMA U BEOGRADU (VIDEO): Vučićevi izvršioci PROVALILI U STAN I IZBACILI PORODICU, policija poslala pojačanje!
loading…

USIJANO U STUDIJU! – Borko Stefanović oduvao naprednjaka u emisiji Globalno (VIDEO)


Izvor: alo, nezavisni / Foto: Dejan Briza, alo
PODELITE OVU VEST: