POSAO IZ SNOVA: Ležite 2 meseca u krevetu, jedete palačinke i gledate TV – plata vrhunska!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-03-27
  • Komentari isključeni za POSAO IZ SNOVA: Ležite 2 meseca u krevetu, jedete palačinke i gledate TV – plata vrhunska!

Učesnici će biti smešteni u jednoj prostoriji, gde će sobna temperatura biti uvek ista, a tokom 60 dana ležanja, sve će raditi u horizontalnom položaju: jedenje, tuširanje, odlazak u toalet…

NASA je upravo objavila da nudi najbolji posao na svetu, a od “radnika” se samo traži da leži nekoliko meseci u krevetu. Za to će još dobiti 16.500 evra.

Svemirska agencija, koja radi u partnerstvu sa nemačkim aerospejs centrom (DLR), traži zdrave regrute ženskog pola, u dobi od 24 do 55 godina za svoju studiju o veštačkom gravitacionom krevetu, koja istražuje efekat bestežinskog stanja na ljudski organizam.

Ukupno, studija traje 89 dana – pet dana upoznavanja, 60 dana odmora u krevetu, a zatim 14 dana odmora i rehabilitacije astronauta, koji će vas vratiti i spremiti za normalan život.

Učesnici će biti smešteni u jednoj prostoriji, gde će sobna temperatura biti uvek ista, a tokom 60 dana ležanja, sve će raditi u horizontalnom položaju: jedenje, tuširanje, odlazak u toalet…

Naravno, NASA je mislila i na to šta ako “radnicima” bude dosadno, pa im je dozvolila zabavne aktivnosti, kao što su gledanje televizije i čitanje, a kažu da je ovo odlično vreme za učestvovanje u onlajn obukama ili sticanju novih veština.

Oni koji učestvuju u istraživanju će takođe potrošiti 30 minuta dnevno u “ljudskoj centrifugi”, koja “generiše veštačku gravitaciju i distribuira telesne tečnosti nazad u telo”, prema stranici studije.

loading...
loading...

Naravno, tu je i vrhunski tim naučnika, fizioterapeutskih i medicinskih stručnjaka koji su učenicima na raspolaganju.

Stručnjaci su brinuli i o tome da se ne ugojite tokom ležanja, pa će tim nutricionista pažljivo isplanirati sve obroke i utvrdiće broj kalorija koji je potreban svakoj osobi kako bi bila zdrava.
– Obroci neće uvek biti ekstra zdravi, biće i palačinki i slatkiša, ali će oni biti spremljeni bez aditiva i veštačkih zaslađivača – piše na stranici.

Studija počinje u septembru u nemačkom aerospejs centru u Kelnu.

ULTIMATUM IZ VAŠINGTONA I LONDONA: Vučić ne sme na izbore na jesen, dobio rok za Kosovo!
DRAMA U BEOGRADU (VIDEO): Vučićevi izvršioci PROVALILI U STAN I IZBACILI PORODICU, policija poslala pojačanje!
KO JE UBIO OVOG MOMKA? KOGA POLICIJA KRIJE? Porodica očajna, policija krije ko im je pokosio sina na pešačkom u Zemunu
POLICAJCI I KRIMINALCI POBEDILI GRAĐANE: Izvršitelji nasilno izbacili na ulicu još jednu porodicu (VIDEO)MEĐUSOBNO PRIZNANJE: Tači otkrio gde će sa Vučićem potpisati sporazum o Kosovu
VELIKI SKUP SNS-A 19. APRILA U BEOGRADU: Da li je Vučić rešio da posvađa Srbiju do kraja?
POBUNA U RTS-u: Radnici traže hitan sastanak i da mogu nepristrasno da obaveštavaju
Vučić u tišini predao Albancima 60 ODSTO RUDNOG BOGATSTVA SRBIJE
loading…

85.000 EVRA SAMO ZA SENDVIČE: SNS sprema 500 autobusa za miting u Novom Sadu i VIŠE OD HILJADU ZA BEOGRAD


Izvor: telegraf / Foto: nasa
PODELITE OVU VEST: