BOLESNO! OTAC ME JE STALNO MUČIO I KAŽNJAVAO, PA ZATO VOLIM STARIJE: Milijana ŠOKIRALA pričom o svom detinjstvu!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-03-24
  • Komentari isključeni za BOLESNO! OTAC ME JE STALNO MUČIO I KAŽNJAVAO, PA ZATO VOLIM STARIJE: Milijana ŠOKIRALA pričom o svom detinjstvu!

Pre nego je Milijana Bogdanović sa svojim 53 godina starijim dečkom Milojkom Božićem ušla u “Parove” , ekskluzivno za medije, otkrila je u kakvom je odnosu sa roditeljima, posebno sa ocem, koji ne želi ni da čuje za nju otkako ima dečka koji može da joj bude deda!

– Ne zanima me šta moj otac kaže o meni, ne bih o njemu mnogo ni da pričam, on to nije zaslužio. Mama nas je zvala i dala nam podršku. Da se razumemo, i tata da me je pozvao, ja bih najnormalnije, i posle svega što je bilo, opet lepo pričala sa njim, ali on me nije zvao. Moj otac je oduvek bio takav prema meni, nevezano za Milojka – započinje priču Milijana i nastavlja:

– On me je maltretirao. Kada sam bila mala, tukao me je i stalno žnjavao. Ne sećam se kada me je uzeo u naručje i mazio kao ćerku. Ceo život patim za tim, zato valjda i volim starije muškarce.

Učesnica “Parova” tvrdi da je njen tata nikada ni u čemu nije podržavao, samo ju je gurao od sebe.

– To mu mnogo zameram, mnogo mi je teško kada se prisetim svih tih situacija, samo me povređuju i rastužuju – kaže Milijana i nastavlja tužnim tonom da priča o ocu i da se priseća bolnih trenutaka.

– Više puta sam mu dala šansu da mi se približi i izvini za one grozne dane, ali on je uvek svaku moju šansu da stupimo u dobar odnos prokockao i uvek bi me ponizio. Jednostavno, otac me se sigurno stidi i ne može da me prihvati ovakvu kakava jesam, a to je za mene bolno – tvrdi Milijana i dodaje šta su njen dečko sve pretrpeli zarad veze.
– Nas dvoje smo izloženi svemu i svačemu. Milojko i ja proživljavamo pakao samo zato što se volimo. Ako su komentari na fejsbuku, pročitam ih, čak mi neki budu smešni, a ovako nam niko do sada nije direktno u lice rekao da nas ne podnosi. Verovatno bi nam mnogi rekli svašta, ali ne smeju, pošto se plaše naše reakcije. Što se tiče pisanih komentara, tu može svako da piše šta hoće. Mi smo već sada svima koji su nam se smejali zapušili usta – kaže učesnica “Parova” koja se ovom prilikom osvrnula na najbitniji deo svog života.

– Po prirodi sam veoma ljubomorna. Haos bi se desio kada bi me on prevario, ma ubila bih ga – završava Milijana.

loading...
loading...

VUČIĆ: Ne smem ništa loše da kažem o Haradinaju!
STEFANOVIĆ: Ako bude nasilja 13. aprila – SVE ĆEMO VAS POHAPSITI!
GENERALNI ŠTRAJK U POŠTI NA POMOLU: Neće vam stizati pošiljke, ni računi! Problemi za sudstvo, EPS, Telekom,…
JUGOVO IMA TERMALNU VODU OD 66 STEPENI! Banja umesto Železare bi izlečila Smederevo
UDARNA VEST: U stan iz kog je izbačena porodica sa detetom, uselio se SIN IZVRŠITELJKE!
VUČIĆ IZ 1985. GODINE: Pogledajte kako je diktator izgledao pre 34 godine, na smeru ZA KULTURU!

PONOSNA SAM NA IZVRŠITELJE KOJI IZBACUJU GRAĐANE IZ DOMOVA: Rešili su više od dva miliona predmeta


Izvor: espreso, nezavisni / Foto: beta
PODELITE OVU VEST: