JAVNOST PODELJENA: Najpoznatiji par Srbije Milijana (21) i Milojko (74) ulaze u rijaliti!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-03-20
  • Komentari isključeni za JAVNOST PODELJENA: Najpoznatiji par Srbije Milijana (21) i Milojko (74) ulaze u rijaliti!

Milijana je ljubitelj Parova i jedva je dočekala poziv sa Hepi televizije. Bez Milojka ne ide, a jedini problem je njegovo operisano srce.

– Obožavam Parove, stalno ih gledam. Nikad nisam ni sanjala Marićev poziv – oduševljeno nam je ispričala Milijana Bogdanović (21), čija veza sa više od triput starijim Milojkom Božićem (74) već treći dan zaredom ne prestaje da intrigira celu Srbiju.

Između njih je 53 godine razlike, što maltene nikog nije ostavilo ravnodušnim. O navikama i intimi trenutno najpopularnijih zaljubljenih najverovatnije mnogi će saznati se trenutni pregovori okončaju ugovorom sa televizijom Hepi. Poziv od urednika televizije Milomira Marića je stigao danas, a sudeći po Milijaninoj reakciji izvestan je njihov ulazak.

– Iskreno, razmišljamo o tome. Prekosutra idemo kod Marića da gostujemo u emisiji, i odmah nas je pitao da razmislimo da li bismo bili i učesnici rijalitija – oduševljena je Milijana.

Ona je veliki fan ovog programa, toliko da drugi, slični formati, ne dolaze u obzir.

– Iz Zadruge nismo dobili poziv, ali uvek bih radije izabrala Parove, to pratim i volim. Zanimljivije je i znam ko je ko. Videćemo što se tiče honorara. Kada bismo dobili ponudu iz Zadruge, razmislili bismo, ali zasad se nadamo Parovima – ističe ona i dodaje da smatra da bi se dobro uklopila sa dosadašnjim učesnicima jer je inače lako složna sa ljudima.
MILOJKOVO ZDRAVLJE KOČNICA

Jedini problem predstavlja zdravlje njenog dečka Milojka (74) koji je u decembru imao operaciju na srcu, ugradnju bajpasa.

loading...
loading...

– Jedini problem je Milojkova operacija. Želim da ga zaštitim maksimalno, to moramo da ispregovaramo, da ima dovoljan odmor i lekarski pregled. Da sam sama u ovoj priči ušla bih odmah, ali neću bez Mikana. Idemo zajedno, gde god – sigurna je Milijana.

STRANI FUNKCIONER IZLUDEO VUČIĆA: Ili ćeš raditi šta treba ili će doći drugi!
VUČIĆEV STRAH JE OGROMAN: Protesti će biti još masovniji i jači
MEŠANJE PREDSEDNIKA U SUDSTVO: Da li je Vučić glavni sudija u Srbiji?
VUČIĆ: POSLE DANAŠNJIH PROTESTA DOBIĆU VIŠE GLASOVA – Sinoć bilo 1.584 ljudi, a danas 450
STRMOGLAVI PAD: SNS na 35% podrške, opozicija iznad 20%!
loading…

SNS OMLADINCI BRANILI SIMONOVIĆA: U KAMERU POKAZIVALI SREDNJI PRST, NAPALI I ŽENU!


Izvor: telegraf / Foto: facebook-miljanabožić
PODELITE OVU VEST: