Vesić: N1 i Danas promovišu huligane

„Ima li većeg licemerja od toga da Dragan Ðilas govori o slobodi medija“, objavio je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, povodom upada lidera opozicije u zgradu Radio-televizije Srbije.

„Ima li većeg licemerja da o tome priča osoba koja je od 2004-2013. prema zvaničnom izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije upravljala medijima u Srbiji i osoba koja je kao državni funkcioner bila suvlasnik jednog dnevnog lista? Dok je Ðilas vladao Srbijom reklamu niste mogli da platite ako ne ide preko njegove firme! I sada će on da priča o slobodi medija“, naveo je Vesić

On je podsetio da Vučićeva vlada za sedam godina nije postavila nijednog urednika u RTS-u.
„Svi urednici su ili to bili pre 2012. godine ili su se pre tog perioda zaposlili na javnom servisu. I sada ti urednici koje vlada samo pustila da odgovorno rade svoj posao vodeći računa kao javni servis o interesu države smetaju Ðilasu! Njima Ðilas preti linčom, zatvara ih da ne mogu da napuste zgradu i vređa ih. Jer Ðilas tako razume slobodu medija. Ili novinar ili urednik rade za njega ili im preti. Kao ova Jelena Anasonović“, kaže Vesić.

On je ocenio žalosnim ponašanje, kako je naveo, „Ðilasovih medija“ – televizije N1 i lista „Danas“ – koji su uključujući se iz okupiranog dela zgrade RTS promovisali huligane i pozivali građane da ih podrže.

MINISTARKIN MUŽ PREGAZIO DETE: Ranko Dejanović automobilom udario devojčicu
BUJOŠEVIĆ: Upadom u RTS „Jedan od pet miliona“ izgubili legitimitet
BRNABIĆ: Protestuju vandali i huligani
VUČIĆ U PADU: Koliko će ostati na vlasti više ne zavisi od njega
STRMOGLAVI PAD: SNS na 35% podrške, opozicija iznad 20%!
loading…


Izvor: danas / Foto: danas
PODELITE OVU VEST:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...