HILJADE LJUDI ISPRED PREDSEDNIŠTVA: Građani preskočili ogradu i prišli do ulaza (UŽIVO)

Ispred zgrade Predsedništva Srbije počelo je okupljanje demonstranata protiv aktuelne vlasti. Protest je vanredno zakazan zbog obraćanja javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom ulaska demonstranata u zgradu Radio televizije Srbije.

Iz Saveza za Srbiju (SZS) pozvali su na protest u podne jer su se RTS i vlast oglušili o zahteve protesta „Jedan od pet miliona“ i pošto je ministar policije Nebojša Stefanović poslao policiju na „goloruk narod“ i pošto su „besomučno lagali“ na Pinku i RTS-u o dešavanjima na sinoćnjem protestu.
„Okupljamo se na konferenciji za medije Aleksandra Vučića i čekamo da podnese ostavku najveći lažov u istoriji Srbije“, navedeno je u saopštenju SZS.

Obradović je sinoć ispred zgrade RTS poručio da organizatori protesta „Jedan od pet milona“ moraju danas gostovati u „Dnevniku 2“, ili će ponovo na tom mestu biti građani.
Organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ saopštili su da dolaze ispred Predsedništva da predsedniku Srbije jasno kažu da u „njegove laži više niko ne veruje i da mu neće dozvoliti da nastavi da laže narod“.

„Idemo da onemogućimo diktatora da laže narod iz svoje fotelje, a kasnije ćemo se preseliti ponovo kod RTS-a“, navodi se u saopštenju organizatora protesta.

MINISTARKIN MUŽ PREGAZIO DETE: Ranko Dejanović automobilom udario devojčicu
BUJOŠEVIĆ: Upadom u RTS “Jedan od pet miliona” izgubili legitimitet
BRNABIĆ: Protestuju vandali i huligani
VUČIĆ U PADU: Koliko će ostati na vlasti više ne zavisi od njega
STRMOGLAVI PAD: SNS na 35% podrške, opozicija iznad 20%!


Izvor: danas / foto: danas

PODELITE OVU VEST:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...