BUJOŠEVIĆ: Upadom u RTS „Jedan od pet miliona“ izgubili legitimitet

Generalni direktor Radiotelevizije (RTS) Srbije Dragan Bujošević izjavio je večerasda su protesti izgubili legitimitet upadom opozicije u RTS.

Generalni direktor Radiotelevizije (RTS) Srbije Dragan Bujošević izjavio je večeras da su protesti izgubili legitimitet upadom opozicije u RTS.

Kada je opozicija najavila blokadu RTS, upozorili smo da će protesti time izgubiti legitimitet, a to se večeras i dogodilo, obrazložio je Bujošević u Dnevniku RTS.

On smatra da je deo lidera opozicije, koji je upao u RTS, mimo zakona hteo da uređuje programsku šemu i sadržaj tog javnog medijskog servisa.

„Taj zakon su doneli oni ljudi koji su večeras upali na RTS“, konstatovao je Bujošević, koji se nada da je to bio poslednji upad u RTS.

On se izvinio zaposlenima što su bili onemogućeni da „normalno“ obavljaju svoj posao i gledaocima što su programi kasnili, jer su „ekipe bile blokirane u zgradi“.

„Mogu da obećam da mi nećemo upadati ni u stranačke, ni u poslovne prostorije lidera opozicije, jer znamo da je to suprotsno zakonu“, naglasio je Bujošević.

On je izrazio nadu da će međunarodna novinarska udruženja, organizacije i država razgovarati o ovom upadu na RTS.

MINISTARKIN MUŽ PREGAZIO DETE: Ranko Dejanović automobilom udario devojčicu
VUČIĆ LJUT: Sram vas bilo lažovi jedni jadni!
Demonstracijama 13. aprila počinje opštenarodni bunt i rušenje Vučića na ulicama
PROTEST U POŽAREVCU: Desio se narod! Završićete u Zabeli!
Radovan Karadžić se vraća u Srbiju

 

loading…


Izvor: danas / Foto: danas
PODELITE OVU VEST:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...