PROTEST U POŽAREVCU: Desio se narod! Završićete u Zabeli!

Već osmog petka za redom u Požarevcu je održan protesni skup „1 od 5 miliona“. Ovog petka prisutnima se obratio glumac Nikola Kojo, javlja dopisnik Danasa Momčilo Veljković.


Foto: M. Veljković

Nikola Kojo je rekao „da se sada desio narod koji je rešio da živi koji kradljivci života više nećete moći da zaustavite“.
„Vi koji kradljivci života ćete uskoro svi završiti u mestu nadaleko odavde čije ime počinje na Z. Tamo ćete se lepo na šetnji u krugu igrati obori helikopter zarad slikanja, ubij ženu na rampi, sruši centar grada pod fantomkama, doktoriraj za dan i napravi gondolu na istorijskom objektu, a pre toka poseci drveće i svega čega ste se igrali dok smo vam mi dozvoljavali. Bićete tu da u miru dočekate starost, a oni drugi manje važni biće lustrirani kao i oni koji su se predstavljali kao naši. To su oni koji su sa vama igrali kozaračko kolo, ali po vašim ucenjivačkim pravilima“, naglasio je Nikola Kojo.

Foto: M. Veljković

U protestnoj šetnji ovog petka učestvovalo je oko 1.000 građana Požarevca. U jednom trenutku među okupljenim građanima našao se i lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Protestna šetnja ove nedelje obuhvatila je centralne gradske ulice i ispred sedišta gradskog odbora Srpske napredne stranke upaljena je i baklja gde su protestanti uzvikivali „Vučiću, lopove“. Šetnja je prošla bez incidenata, a ortanizatori su pozvali građane da se okupe i sledećeg petka na novom protestu.

loading…

Izvor: danas / Foto: danas
PODELITE OVU VEST:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...