VUČIĆ: Ja sam nevin, Evropa me prevarila!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbija neće pristati na ulimatum koji su joj platformom za pregovore postavili Priština i njeni zapadni mentori i naveo da ga je Evropska unija prevarila jer mu je obećala da ta platforma neće ni doći na dnevni red kosovske skupštine.


„Bando iz Prištine, sikter pa tražite ko će to da vam ispuni, Srbija neće“, naglasio je Vučić na mitingu u Sremskoj Mitrovici dodajući da je Priština sa svojim zapadnim partnerima želela da unizi Srbiju.

On je rekao da je Srbija za kompromis, ali da neće dozvoliti nikom da je unizi i da to nisu uspeli ni mogo jači od Prištine u istoriji.

loading…

Mislio sam da bezborazuluku i bezobzirnosti nema kraja dok nisam video platformu, rekao je Vučić, ponovivši da je ona napravljena da bi se onemogućili razgovori Beograda i Prištine.

Govoreći o prištinskoj platformi, on je naveo da je visokoj predstavnici Federiki Mogerini još pre pola godine rekao da bi tako nešto bilo katastrofa za Srbiju i ceo Balkan.

„Obećano mi je da se ona neće ni naći na dnevnom redu kosovske skupštine a kamoli da bude izglasana, prevarili su me, a još više sebe“, rekao je Vučić.

 

PROTESTI SU POSLEDNJA ŠANSA: Vučićev teror učinio da polako nestajemo
BUDUĆNOST SRBIJE: Vučić u Smederevu otvara ambulantu otvorenu još PRE DVE GODINE!
Utisak nedelje je zabranio Aleksandar Vučić, ali više se on ne pita

TREPČA OTETA! VUČIĆ ĆUTI I AMINUJE! – Najveći gubitak Srbije u istoriji!

loading...
loading...

Izvor: Danas / Foto: Danas
PODELITE OVU VEST:

3 thoughts on “VUČIĆ: Ja sam nevin, Evropa me prevarila!

  1. Bio Vučić prevaren ili ne..ON je prevario Srpski narod i mora da snosi odgovornost. Ako nije bio sposoban da razlikuje istinu od obmane on nije za predsednika . Ovo nije dečja igra pa će mo „puj pik ne važi“. Ovde se radi o delu naše teritorije i životima Srba na Kosovu. Ako Vučić i malo ima morala morao bi podneti ostavku. Ne samo zbog loše vodjenih pregovora oko Kosova nego i zbog nagradjivanja Klintona i Blera koji su proglašeni ratnim zločincima u Srbiji a koje je on svojevoljno rehabilitovao. Klintonki je odneo 2 mil $ za kampanju a Blera, heroja Albanske nacije, angažovao za svog savetnika i plaćao ga milionima eura naših para..Nartovario nam je na vrat hiljade migranata koji se šetaju Srbijom i dobijaju kuće besplatno dok naš narod isteruju izvršitelji i porodice sa decom ostaju bez krova nad glavom…Dosta je te cirkusijade po Srbiji i trošenja narodnih para da bi se očuvao kult jedne ličnosti…OSTAVKA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.