LEKARSKA GREŠKA UBILA ŠABANA?! – Dačić otkrio detalje: Šaban je izašao iz kola bez povreda

  • Nezavisni.rs
  • 2019-02-19
  • Komentari isključeni za LEKARSKA GREŠKA UBILA ŠABANA?! – Dačić otkrio detalje: Šaban je izašao iz kola bez povreda

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, gostujući u emisiji na televiziji „Hepi“, otkrio je detalje u vezi smrti pevača Šabana Šaulića.


On je rekao da je pevač posle saobraćajne nesreće u Nemačkoj koja se desila neposredno posle nastupa izašao iz kola bez povreda zbog čega mora da se ispita uzork smrti.

„Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su praktično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši. Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro„, rekao je Ivica Dačić i nastavio:

„Pitanje je kada će telo doći u Beograd, još nisam sreo čoveka koji nije pomenuo Šabanovu smrt, to je veliki gubitak. Bio je dobar čovek, uvek se odazivao i pomagao mladim pevačima, pesme im je smišljao, nije bio sujetan… Jedan je Šaban, teško će ga neko zameniti, gde god se okreneš to je Šaban, sve pesme koje volimo, većina, to su njegova pesme. Naravno da treba da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana„, ocenio je Dačić.


IZDVOJENO:

SNIMAK SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ – Pijani vozač se zakucao u njegov auto! (VIDEO)


On je dodao da je sada glavni cilj da se telo što pre dostavi u Srbiju, da se utvrde detalji, da li su lekari nešto pogrešili…

„Ovde je reč o smrti dvojice ljudi. Tu nije bilo svedoka, vozač, Šaban i njegov kum su bili jedini tu i odvedeni su u tri različite bolnice. Zašto telo tek može da se vidi u četvrtak? Telo je pod nadležnošću tužioca. Sutra ako nekako uspeju sin i ćerka da vide telo i oproste se od oca, ali to su teške stvari. Ljudima je bitno da ga vide“, poručio je Dačić u emisiji.

POVEZANE VESTI:
POSLEDNJI MINUTI ŠABANOVOG ŽIVOTA – Bio je nervozan i čudan, kao da je negde žurio
IPAK NIJE IZDRŽAO: Preminuo Mirsad Kerić, potvrdila policija
Snimak poslednjeg nastupa Šabana Šaulića – Posle ovih pesama otišao je zauvek (VIDEO)

Izvor: Blic / Foto: Blic
PODELITE OVU VEST: