VUČIĆEVA IZVRŠITELJKA ODUZIMA STAN BOLESNOJ ŽENI! – Baka Mara (90) ostaje bez krova nad glavom!

Baka Mara ne odbija iseljenje, iako ima prigovor na način na koji je stan prodat. Ona i njena porodica samo traže odlaganje iseljenja za 30 dana, da se baka oporavi i da se izbegne hladno vreme.


Izvršitelji su za 12 sati danas zakazali izbacivanje iz stana bolesne 90-godišnje baka Mare koja je teški plućni i srčani bolesnik, objavila je „Združena akcija Krov nad glavom“.

Kako saznajemo izvršiteljka Mirjana Dimitrijević ovaj put neće odložiti iseljenje, a od opštine Savski venac imaće asistenciju kolega, ali i policije.

Okupljeni građani blokirali stepenice i ulaz u stan. Očekuje se dolazak socijalne radnice, Hitne pomoći, policije i izvršiteljlke.

„Radila sam u Savezu sindikata, svi su me voleli, radila sam za svoju zemlju i razbolela se, ja obožavam Srbiju i sve bih dala za nju, a sada me izbacuju.“ – kaže za Espreso baka Mara i dodaje da ovo ničim nije zaslužila.

Baka Mara ne odbija iseljenje, iako ima prigovor na način na koji je stan prodat. Ona i njena porodica od Mirjane Dimitrijević samo traže odlaganje iseljenja za 30 dana, da se baka oporavi i da se izbegne hladno vreme.

– 73 godine živim u ovom stanu, sad hoće da me izbace, šta da radim, ceo život mi je u ovom stanu – kaže baka Mara i dodaje: – Kako mogu da me izbace, kakve su to nameštaljke – dodaje baka Mara, na koju se stan vodi.

loading…

IZDVOJENO:

PLJAČKA! Za Tomu i Dragicu od građana se otme 1,2 miliona mesečno!


Ćerka moli da iseljenje odlože bar za mesec dana, do proleća.

Prethodno iseljenje bilo je zakazano za 15. januar, četiri dana nakon što je baka Mara izašla iz bolnice na kućno lečenje. Iseljenje je odloženo na insistiranje hitne pomoći.

Lekar koji je izašao na teren konstatovao je da baka zbog teškog zdravstvenog stanja ne sme da se iznosi napolje i da mora da ostane na kućnom lečenju. Na urgiranje lekara Mirjana Dimitrijević je dozvolila odlaganje, ali samo mesec dana, i zakazala sledeće iseljenje za 18. februar.

„Imajući u vidu stanje u kom se baka-Mara nalazi, ovaj čin je ravan pokušaju ubistva“, piše „Krov nad glavom“.

„Ovo je još jedan u nizu primera da je izvršiteljima u Srbiji sve dozvoljeno. Sistem im ne postavlja nikakva ograničenja. Ograničeni su samo svojim skrupulima, ako ih imaju, a Mirjana Dimitrijević je bezbroj puta pokazala da ih nema. Samo naša solidarnost može da zaustavi samovolju izvršitelja i spreči tragične posledice“, piše u saopštenju ove organizacije.


PROČITAJTE JOŠ:
Funkcioner SNS preko „Koridora Srbije“ pokrao milione!
Srbija je zemlja siromaštva, Vučić otima od građana
GOSPOĐA MINISTARKA – Hiljade evra daje za šminku i frizuru, a za praznik je operisala i kapke

Izvor: Espreso, Kurir, Blic / Foto: Kurir, Espreso
PODELITE OVU VEST:

5 thoughts on “VUČIĆEVA IZVRŠITELJKA ODUZIMA STAN BOLESNOJ ŽENI! – Baka Mara (90) ostaje bez krova nad glavom!

  1. Isti slucaj se desio u Kraljevu,javni izvrsitelj Zorica Selecanin prodala je stan u centru Kraljeva u takozvanoj Kifli,po smesnoj ceni SINU javnog Izvrsitelja Milanke Savic…sto je javna tajna…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Loading...