SNIMAK SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ – Pijani vozač se zakucao u njegov auto! (VIDEO)

  • Nezavisni.rs
  • 2019-02-17
  • Komentari isključeni za SNIMAK SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ – Pijani vozač se zakucao u njegov auto! (VIDEO)

Kako se nezavnično saznaje, Šaban je automobilom krenuo na aerdorom kada se nesreća dogodila. Automobilom nije upravljao on, već je imao vozača. Sa njim je bio i njegov kum koji je takođe povređen.


Pored Šabana u automobilu su bili muzičari Mirsad Kerić i Boban Stojadinović. Prema poslednjim informacijama Kerić je u teškom stanju dok su Bobanu slomljena tri rebra, kazao je kroz plač menadžer Sabit Dervišević.

(VIDEO) Poginuo Šaban Šaulić

Posted by CRNA Hronika BIH on Недеља, 17. фебруар 2019.

Kako nemački mediji javljaju, pijani vozač automobila marke “mazda” zakucao se u njegov automobil. Prema nezvaničnim informacijama vozač nije imao dozvolu. Iako su lekari dali sve od sebe da spasu kralja narodne muzike, nisu uspeli.

PROČITAJTE JOŠ:

Poginuo Šaban Šaulić

Nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Kako se navodi u policijskom izveštaju dva vozila su sletela sa puta i udarila u bankine, a inicijalni izveštaji su glasili da su tri osobe iz vozila “seat Ibica” povređene.

POVEZANA VEST:
REGION U SUZAMA: Cela bivša Jugoslavija žali za najlepšim glasom narodnjaka, tuga u domu Šaulića, kolege u šoku, RTS vanredni program

Izvor: Kurir / Foto: Westfalenblat.de, Kurir
PODELITE OVU VEST: