VUČIĆ IDE NA IZBORE POSLE KAMPANJE? – “Pobedićemo vas ubedljivije nego ikada”!

Kad god da budu izbori, pobedićemo ih ubedljivije nego ikada zato što imamo vas, građane koji hoće rad, odgovornost i ozbiljnost, a ne njihove šarene laže, poručio je Vučić na skupu u Pančevu, održnom na kraju celodnevnog obilaska Južnobanatskog okruga.


On je istakao da opozicija želi da vrati Srbiju u prošlost „samo zato što je neko obezbedio da u Srbiji ima novca, pa bi ponovo da ga opljačkaju, da uzmu i crno ispod nokta, kao pre šest, sedam, deset, petnaest godina“.

Loading...

Svaka vrsta nestabilnosti ugrožava naš put u budućnost i zato mnogi hoće da sruše Srbiju, spolja i iznutra, upozorio je Vučić.

Kao primer je naveo Hrvatsku, koja ponovo želi da sa Srbijom ima suficit u trgovini, jer je sad u deficitu, a ima i dvostruko manji privredni rast.

I zato Vučić svima smeta, na razne načine, konstatovao je on. Vučić je poručio da je njegov posao da štiti Srbiju, koja sad ima veći ugled u svetu, a ne da se dodvorava bilo kojoj velikoj sili, kao što su radili oni koji su bili na vlasti u prošlosti, a sada „po zapadnim ambasadama poručuju da bi uveli sankcije Rusiji“.

loading...
loading...
PROČITAJTE JOŠ:
Vučić: “Kad bi lekari imali platu 2.200 evra, ne bi jurili u neku evropsku zemlju!”
SNS PANČEVO NE MOŽE DA SKUPI LJUDE ZA VUČIĆA – Iz Smedereva 15 autobusa, iz Kovina 5, iz Beograda 30, Vršca 12

Njihov problem je, dodao je Vučić, što misle da je narod zaboravan, a da vlast, pošto je zauzeta rešavanjem važnih državnih pitanja, neće stići da im odgovori i da „laž može da im prođe“.

Govoreći o rešavanju kosovskog pitanja, Vučić je ukazao da će biti mnogo teško i da će svakako biti mnogo problema, a Srbija će čekati da vlast u Prištini ukine sumanute takse. Ako to ne urade, živećemo sa tim problemom, a ako ih ukinu tražićemo kompromis, ali nikome nikada nećemo dozvoliti da unižava Srbiju kao do 2012. godine, poručio je on.

Loading...

Vučić je stanovnicima Pančeva najavio da će početkom aprila najpoznatija nemačka firma za pravljenje komponenti za autoindustriju CTF otvoriti pogon u toj opštini, sa više od 1.000 zaposlenih u startu, a posle će desetinama godina primati mnoge nove radnike.

On je napomenuo da mu je na uspehu da dovede CTF u Srbiju čestitala i nemačka premijerka Angela Merkel.

loading...

Na skupu je govorila i premijerka Ana Brnabić, koja je istakla da sadašnja vlast želi da vidi Srbiju koja pobeđuje i koja je ponosna na sebe.

Brnabić je rekla da je budućnost Srbije da nastavi da radi kao sada, da svakog dana svi daju sve od sebe, dodavši da budućnost nije „politika linča“, za šta je optužila opoziciju.

Vešala nisu slika Srbije, nikad nisu bila. Pretnje i politika linča koju oni vode nisu budućnost Srbije, zaključila je Brnabić.


Izvor: Danas / Foto: Twitter-PredsednikRs
PODELITE OVU VEST:
loading...

One thought on “VUČIĆ IDE NA IZBORE POSLE KAMPANJE? – “Pobedićemo vas ubedljivije nego ikada”!”

  1. Kako otrcane recitacije i ovaj put, i ovaj put… Plasirano sendvič publici koja je predstavljala scenografiju, promrzla i malaksala od autobuskih vikend ekskurzija. TV ekrani i drugi mediji će ih opet uz staromodne PINK (i sl.) specijalne efekte koristiti kao opijate za iznurenu populaciju. Ali mora se smoći snage i razuma za samoodržanje i prepoznavanje Potemkinovih sela. Žalosno je što ovde ne varaju jednu osobu,cara! Ovde jedan tiranin vara naivne hiljade gledajući ih ukipljene.Bez stida,dalje projektujući ta ista sela, sve do domaćinstava u Srbiji, koja jedva pokrivaju ,,mesečnu potrošačku korpu”. Ne daj se Srbijo. Imaš bar 10.000.000 očiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Inline
Inline
Inline
Inline