PSIHO! – “Ubica sa Tvitera” pretukao rođenu majku, pred tužiocem nasmejan!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-01-30
  • Komentari isključeni za PSIHO! – “Ubica sa Tvitera” pretukao rođenu majku, pred tužiocem nasmejan!

Neđeljko Đurović, koji je uhapšen zbog sumnje da je na smrt izbo Miloša Mileusnića u nedelju ujutru, od ranije je poznat policiji. Njemu je ranije bila izrečena zabrana prilaska, i to zato što je pretukao rođenu majku!


Vest da je zbog ubistva u Dimitrija Tucovića uhapšen Neđeljko Đurović koji je odmah priznao zločin i to navodeći lično nezadovoljstvo kao motiv, šokirala je Srbiju. Zaprepašćeni su bili svi koji poznaju preminulog Mileusnića, ali i Đurovića.

Međutim, kada je reč o Đuroviću, ispostavilo se da on ipak ima kriminalnu prošlost. On je, naime, od ranije poznat policiji u Požarevcu i to zbog nasilničkog ponašanja i nasilja u porodici. Neđeljko je nedavno pretukao svoju majku!

– Zabrana prilaska rođenoj majci izrečena mu je nakon što ju je Đurović pretukao. Ta zabrana bila je na snazi kada je došlo do ubistva u Dimitrija Tucovića. On je, navodno, i u svom gradu poznat po nasilničkom ponašanju – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

PROČITAJTE JOŠ:
POGLED I LICE UBICE – Ovo je monstrum iz Požarevca koji je zaklao studenta iz hira!
JEZIVO UBISTVO – Mladić (19) zabio tinejdžeru nož u srce!

Međutim, Đurović je u međuvremenu potpuno promenio svoj iskaz. Sada tvrdi da kobnog jutra nije ni bio u ulici gde se dogodilo svirepo ubistvo, a ono što posebno zabrinjava jesu informacije koje su objavili pojedini mediji.

Kako navodi “Kurir”, osim što je puna dva i po sata pred tužiocem pokušavao da sebe predstavi kao žrtvu, Đurković je bio veseo i nasmejan.

– Đurović je visok i krupan i najpre je pokušao da se odupre policajcima, kojima nije hteo da dozvoli da mu vežu ruke lisicama na leđima. Pokušavao je da se otme, ali čim su ga savladali, postao je veseo, raspoložen i nasmejan – otkriva izvor “Kurira”.

Kako navodi, dok su ga sprovodili ka kabinetu tužioca, on je čak hodao kao da igra.

– Delovao je kao da u glavi čuje muziku, pa je tako i hodao, odnosno igrao – dodaje on.


Izvor: Blic, Kurir / Foto:
PODELITE OVU VEST: