SPREMITE SE! – Od sutra obilan sneg, i do POLA METRA!

U Srbiji u četvrtak oblačno sa snegom, uz formiranje i povećanje snežnog pokrivača. Na severoistoku, istoku i jugoistoku Srbije biće kiše i susnežice, a potom će do kraja dana i u tim predelima kiša preći u sneg.


Duvaće slab do umeren, povremeno i pojačan severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od -1 do 3°C, maksimalna dnevna od 0 do 4°C.

U Beogradu u četvrtak oblačno i hladno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Duvaće umeren severozapadni vetar. Temperatura tokomvećeg dela dana biće oko 0°C.

U Srbiji u petak i subotu oblačno i hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura u petak od -2 do 1°C, dok se u subotu u većini predela očekuje ledeni dan i maksimalna temperatura biće od -4 do 0°C. U nedelju suvo, uz slab do umere, ponegde i jak jutarnji mraz, dok će tokom dana biti toplije i sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, a u toku jutra biće uslova za ledenu kišu. Očekuje se toplije, a u košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Podunavlju i sa olujnim udarima.

PROČITAJTE JOŠ:
JEZIVO! Sudar tri vozila, jedna žena poginula
ZAVEJANA EVROPA – Snežna lavina zatrpala hotel!

U Beogradu u petak i subotu oblačno sa snegom, uz povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura u peetak do 0°C, a u subotu do -1°C. U nedelju suvo sa sunčanim intervalima, a nakon jutarnjeg mraza tokom dana biće toplije. Maksimalna temperatura do 2°C. U ponedeljak naoblačenje sa kišom, u toku jutra biće uslova i za ledenu kišu. Duvaće jak jugoistočni vetar.


Izvor: W2U / Foto: Klix.ba
PODELITE OVU VEST: