MILENA IVANOVIĆ: Vučić me je zaposlio u Vladi Srbije! – Protest je predstava i manipulacija!

Milena Ivanović-Popović, supruga ubijenog političara Olivera Ivanovića, izjavila je gostujući u emisiji Upitnik RTS-a da je ne zanima šta deo javnosti misli o njoj i njenim postupcima, i da joj je jedino bitan njen sin.


Ona kaže da je nakon ubistva supruga odlučila da potpuno promeni život, a da joj je u tome pomogao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji joj je rekao da treba da skrene misli i da počne da radi.

Prema njenim rečima lično joj je predsednik Vučić ponudio zaposlenje, a da je nakon toga dobila telefonski poziv od premijerke Ane Brnabić i počela da radi u Vladi Srbije.

Protest koji organizuje Savez za Srbiju nazvala je predstavom:

“Protest je manipulacija! Oni žele da okupe ljude, kako bi poslali sliku za potrebe političke borbe.”, kaže Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ:
OLIVER IVANOVIĆ – OVAKO JE BILO: Poruke vlasti i propaganda Tv Pink pre ubistva (VIDEO)
Milena Ivanović oštro PROTIV PROTESTA OPOZICIJE!

Ona je opozicionim liderima u Srbiji uputila konkretnu poruku:

“Nisam mala nisam neobrazovana, stojim iza svake svoje reči kao supruga Olivera Ivanovića, tako da ne reagujem na zlurade komentare. Cilj im je da promenim svoje mišljenje, da me obeshrabre, ali im sada javno poručujem da neće uspeti u tome.”

Odgovori Milene Ivanović u vezi sa ubistvom supruga bili su nejasni. Najpre je rekla da ima pomaka u istrazi, a zatim da se čekaju informacije o tragovima ubistva, te da nema nikakve informacije.


Foto:youtube

14 thoughts on “MILENA IVANOVIĆ: Vučić me je zaposlio u Vladi Srbije! – Protest je predstava i manipulacija!

 1. Протест је рекаксирајућа масовна шетња ситих напитих добро обучених добро обувених којима се може
  Шта траже? Укидање ТВ претплате бесплатно здравство укључујући, укидање процентуалног усклађивања пензија
  Укидање извршитеља искључиву употребу срБског језика и азбучног писма у Србији међу Србима и за Србе свуда у свету. У Србији живе Срби и странци… Бесплатна лична документа.
  Са тим идејама ја бих стала на чело протеста.

  1. Ma ne važi zabrana za njih samo za nas bitange, leštine i ološ (kakao nas kvalifikuje predsednik). Inače ni ja nisam mogao da zaposlim dete takodje invalida (mada je ranije radio kod nas i imao odgovarajuću školu)i ako nije bila ispunjena kvota za invalide (više im se kaže isplati da plačaju kaznu) nudio sam da odem ranije u penziju ali su se vadili na zabranu zapošljavanja a u isto vreme zapošljavali svoje nepismene kadrove i to u velikim količinama

 2. СВЕ СЕ КУПУЈЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ, ИСТИНА ВИШЕ НЕ ВРЕДИ НИ ЗРНО ГРАШКА,А ЈОШ МАЊЕ ОБРАЗ !!!! САМО СЕ СЕТИТЕ ПОСЛЕ УБИСТВА ШТА ЈЕ ПРИЧАЛА, А САД??? НЕ СУМЊАМ ДА ЈЕ УЦЕЊЕНА,АЛИ ТОЛИКО НИСКО ДА СЕ СПУШТА…. ШТА ЋЕ СУТРА РЕЋИ СИНУ КАД ПОРАСТЕ,БАШ МЕ ИНТЕРЕСУЈЕ????

 3. Ne bi ni mene ništa interesovalo, da sam preko ……… došla do državne službe. Droljo ofucana. Mene interesuje kada će mi veliki vođa vratiti 1850 eura UKRADENE PENZIJE. Nosite se svi u vražiju mater. PS: Dobro si naplatila Oliverovu smrt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.