Danas padavine u celoj zemlji

U Srbiji u ponedeljak oblačno sa kišom, susnežicom i snegom, dok se na jugu Srbije i u brdsko-planinskim predelima očekuje samo sneg.


Sredinom dana u severnim predelima Srbije razvedravanje. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -8°C na jugu do 2°C na severu, maksimalna dnevna od 0°C na jugu do 6°C na severu Srbije.

U Beogradu pre podne oblačno sa kišom. Sredinom dana razvedravanje, pa će u nastavku dana biti suvo. Duvaće umeren do jak zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 5°C, a u toku večeri ispod 0°C.

U Srbiji u utorak oblačno sa snegom, dok će na severu tokom većeg dela dana biti suvo i sunčano, a sneg se očekuje uveče. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od -2 na jugu do 4°C na severozapadu Srbije. U sredu razvedravnje, pa će tokom dana biti suvo i toplije sa sunčanim intervalima. U četvrtak sunčano. U petak naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u četvrtak i petak do 10°C.

U Beogradu u utorak promenljivo oblačno, uz pojavu snega. Duvaće jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura do 2°C. U sredu u toku jutra razvedravanje, pa će tokom dana biti pretežno sunčano i toplije. U četvrtak sunčano i toplije. U petak naoblačenje. Maksimalna temperatura u četvrtak do 7°C, a u petak do 9°C.


Izvor:W2U / Foto:W2U