VREME: Popodne nove padavine, a od 16. januara PROMENA VREMENA!

U nedelju sa severozapada Srbije naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Posle podne sa severozapada Srbije očekuje se i razvedravanje.


U toku noći sa severozapada Srbije novo naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -7°C na severu do 1°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od -1°C na jugudo 6°C na severu i severozapadu Srbije.

U Beogradu u nedelju naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Posle podne razvedravanje. U toku noći novo naoblačenje sa kišom. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 3°C.

U Srbiji u ponedeljak oblačno sa kišom i susnežicom, u južnim i istočnim predelima sa snegom. Krajem dana na severu razvedravanje. Maksimalna temperatura od 1°C na jugu do 7°C na severozapadu Srbije. U utorak i sredu promenljivo oblačno, ponegde sa padavinama. Tokom jutra očekuje se mraz, a maksimalna temperatura biće u utorak od -2 do 3°C, a u sredu malo toplije.

U ponedeljak i utorak duvaće jak severozapadni vetar. U četvrtak nakon jutra sa mrazem ponegde i sa maglom, tokom dana uglavnom sunčano i toplije, maksimalna temperatura od 3 do 9°C.

U Beogradu u ponedeljak oblačno sa kišom, dok se tokom dana očekuje razvedravanje. Maksimalna temperatura do 5°C. U utorak promenljivo oblačno, uz pojavu snega tokom dana. Maksimalna temperatura do 1°C. U ponedeljak i utorak duvaće jak severozapadni vetar.

U sredu i četvrtak pretežno sunčano, tokom dana i toplije. Maksimalna temperatura u sredu do 4°C, a u četvrtak do 7°C.  


Izvor:W2U/Foto:boom93