KAKO MOŽETE? – “Ljudi” srušili psima kućice!

Prvo smo dobili vest da se smrzavaju, a ubrzo potom i da su nakon objavljivanja naše vesti NA SIGURNOM.


Međutim, da je kratko trajala naša sreća ali i sreća svih ljubitelja životinja, potvrđuje naša čitateljka, koja nam je javila da su KUĆICE BAČENE!

USPELI SMO: Psi iz Zemuna, koji su se smrzavali, a o kojima smo pisali, DOBILI KUĆICE!

-Želela bih da Vas obavestim o trenutnoj situaciji o kucama iz Zemuna, jer verujem da će Vas interesovati i nadam se da će naš čopor dobiti još par minuta slave i potrebnu pomoć. Pre prvog snega kuce su dobile kućice. Nažalost, nisu potrajale jer su ih “ljudi” bacili, objašnjava nam ona tok cele priče i napominje da su nakon PRVOG BACANJA i NAKON DVE NEDELJE kuce dobile nove kućice!

-Svi su sa oduševljenjem pozdravili ovaj gest. Mnogo divnih ljudi brine o tim psima, a oni su dobri, mirni i nikoga ne diraju, većina njih je čipovana, sterilisana i vakcinisana. Dakle, to su gradski psi. Njihova nesreća je jer su crni, veliki i u čoporu, pa samim tim deluju opasno. Nažalost, postoje “ljudi” koji ih ne vole i koji žive na lokaciji gde se oni nalaze. Prete nam šinterima, prijavama, trovanjem pasa i slično. Noćas su nam pokazali da ne mare da li će se kuce smrznuti po ovom užasnom vremenu, jer su noćas kućice nestale, a kuce su ostale na snegu, dodala je ova devojka.

Da je priča tačna potvrdila nam je još jedna čitateljka, koja nam je takođe pisala pre nekoliko dana.

– Posebno je bitna poruka, koja je ostavljena sugrađanima, a koja je nalepljena na njihove kućice. Molimo ljude da se strpe preko zime i da ih puste samo da preguraju ove hladne dane. Kućice su napravile četiri devojke i jedan momak u subotu veče…i svaki dan (ujutru i uveče) neko od nas Zemunaca ide i proverava da li su na svom mestu, napisala je tada a danas i dodala – BACILI SU IM KUĆICE – TRAJALE SU IM SVEGA ČETIRI DANA!

Popularni glumac u kampanji za napuštene pse: “NAMA NIJE HLADNO, ALI NJIMA JESTE”!

– Onome ko je to uradio poželeću za Srpsku novu godinu da ostane bez posla, na ulici, bez hrane i vode i živi od tuđe milostinje, da vidi kako je, napisala je Kolinda.

Ovoj petorci iz Zemuna definitivno treba DOM, da se sklone od hladnoće, zime, vtra i ZLIH LJUDI! Zato, ukoliko neko želi i može da udomi ili bar privremeno skloni Ćoru, Čupu, Kockicu, Končitu i Koleta – neka se javi. Psi imaju od 4 do 7 godina.


Izvor:Petface portal/ Foto:Petface portal