ANDREA IZ SNS – Ima “diplomu”, ne zna da priča, ali prima više od 100.000 dinara!

Diplomirala na Fakultetu za internacionalni menadžment (English department), Univerziteta Braća Karić i stekla zvanje diplomirani menadžer.


Master studije je završila na Fakultetu za kulturu i medije, Univerziteta Megatrend, zvanje, diplomirani kulturolog.

Loading...

Član je Srpske napredne stranke i sekretar koordinatora Saveta SNS, Gradskog odbora Beograd. Sve ove informacije deluju tako lepo, dok Andrea ne krene da priča pred kamerama, a onda sve diplome „padaju u vodu“.

Reči poput „istaču“ umesto „ističu“, „komukaciju“ umesto „komunikaciju“ samo su jedan delić onoga što ova funkcionerka SNS-a debelo meša, a što ne priliči nekome ko izađe pred kamere i javnost.

loading...
loading...

U jednom momentu Adnrea čak kaže da je budžet građana „odštećen“, ali nameće se pitanje kako posle prve greške neko iz SNS-a nije video da ima posla sa devojkom koja jednostavno ne poznaje srpski jezik, gramatiku, padeže, pravopis, način izgovora, nego je baš stvar bila suprotna pa je dotična normalno nastavila da izlazi pred kamere i pravi gafove koji više nisu ni smešni kao na početku.

Koliko srpskih studenata sa odličnim prosekom danas radi na trafikama u raznim servisima ili odlazi preko granice da nađe svoju sreću, dok ovakvi „kadrovi“, ako se ovo uopšte može nazvati „kadrom“ sede na visokim funcijama i čak određuju sudbinu naroda.

Loading...

Tužna strana naše zemlje, prvi video nije kraj, imate i kompilaciju drugog dela.

loading...

Izvor: A1info, Beogradskiportal/ Foto: Beogradskiportal
loading...

10 thoughts on “ANDREA IZ SNS – Ima “diplomu”, ne zna da priča, ali prima više od 100.000 dinara!

  1. Stidi se Srbijo, stidi. Mladi i obrazovani odlaze jer NECE da ulaze u gu*icu takvima, NECE da prodaju sebe i svoj obraz na ovakav nacin. Ako sretnem samo jednu osobu, JEDNU koja je clan SNS ali za koju mogu da kazem da ima znanje, stav i obrazovanje sutra cu uci u stranku 🤣 ali ne, takvi ne postoje… Zlo mi je od svega…

  2. Ma kakav logoped, prvo u prvi razred osnovne skole da uci azbuku i abecedu, pa kao pravi djak prvak da pocne sa sricanjem i kroz koju godinu ce moci pravilno da izgovara, a dok pocne da razmislja sta izgovara, e to je fakultetski nivo znanja, pa tek onda da bude svesna posledica izgovaranja, e za to su master studije i onda pravac u francusku na proteste.

  3. Ovo je slika i prilika SNS-a. Ovakvi nam vode zemlju, odlučuju o našoj sudbini, žive na naš račun… Školovani ljudi odlaze ili su na evidenciji NSZ, bez posla. A narod ćuti….dokle bre više?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *