NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Ovo je čovek koga su ubili i isekli na delove u Smederevu!

  • Nezavisni.rs
  • 2019-01-09
  • Komentari isključeni za NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Ovo je čovek koga su ubili i isekli na delove u Smederevu!

Policija u Smederevu je uhapsila R. P. (43) i njegovu nevenčanu suprugu S. P. (25), pod sumnjom da su ubili a potom isekli na komade Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije.


Prema nezvaničnim saznanjima uhapšena žena je priznala učestvovanje u zločinu. Ona je ispričala da je Milan zbog nje došao u Smederevo, ali nije priznala ubistvo.

Prema njenim tvrdnjama zločin je počinio muškarac sa kojim je bila u vezi.

Kako je ispričala, on je Milana udario lopatom, nakon čega je ona napustila stan u kojem je živela sa ubicom i nije se pojavljivala naredna tri dana i ne zna šta se sve događalo.

Milan je pre Nove godine krenuo je ka Švajcarskoj i usput mu se gubi svaki trag.

Njegov kombi je pronađen u Požarevcu, sa ključevima u bravi. Pored vozila su bila bačena lična dokumenta pa se odmah posumnjalo da mu se nešto loše dogodilo.

Kombi kojim je Milan Filipović pošao na put pronađen je u Požarevcu, sa ključevima u bravi, 27. decembra, dokumenta su bila bačena pored vozila i već tada se sumnjalo da ga je usput neko napao i ubio. Njegova sestričina je na Fejsbuku napisala da je pronađen mrtav.

Sestričina Milana Filipovića (52) iz Kuršumlije, koji je pronađen mrtav i iskomadan na delove, objavila je potresnu poruku na Fejsbuku, kojom je opisala kakav je zaista on bio.


– Postoji jedan čovek, koji je verujte mi na reč najviše na svetu voleo svoju decu. Verujte mi da je voleo i pivo, najviše ono točeno, i rakiju, voleo je neku čašicu rakije… Verujte mi voleo je muziku. Slušali smo je zajedno dan-noć bez prestanka, i opet tako u krug. Verujte mi taj čovek je voleo jedan kombi bele boje pa mozda više i od svega ovoga sto sam vam nabrojala. Voleo je žene… mnogo je voleo žene, ali jedna je bila nezamenjiva. Verujte mi na reč, voleo je i mene… ko bi rekao da će takav čovek da zavoli pored svih njih i mene. Taj čovek je bio moj prijatelj, taj čovek je za mene imao srca, strpljenja… Verujte mi taj čovek je mene mnogo naučio. Verujte mi taj čovek je zaslužio moju ljubav za ceo život. Verujte mi, ja ga nikad neću zaboraviti! Hvala ti za sve! Većna slava, čupavi moj! Voli te tvoje treće dete zauvek! – napisala je Nataša skrhana bolom.


Izvor:Kurir/Foto:Privatna arhiva