Danas promenljivo, od sutra TOPLIJE!

U Srbiji na severu suvo sa sunčanim intervalima, dok se u ostalim predelima očekuje promenljvio oblačno, a na jugu i istoku u toku prepodneva i sa slabim snegom.


Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije i jak, krajem dana u slabljenju. Minimalna tepmeratura od -3 do 1°C, maksimalna dnevna od 2 do 6°C.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno, suvo i malo toplije. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U Srbiji u četvrtak u promenljivo oblačno i suvo, maksimalna temperatura od 4 do 8°C. U petak pretežno sunčano i toplije, maksimalna temperatura od 8 do 12°C. U subotu promenljivo oblačno, na istoku sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom. Maksimalna temperatura od 4 do 10°C. U nedelju oblačno i hladnije sa slabom kišom, susnežicom i slabim snegom.

U Beogradu u četvrtak promenljivo oblačno i suvo, maksimalna temperatura do 6°C. U petak pretežno sunčano i toplije, maksimalna temperatura do 10°C. U subotu promenljivo oblačno i malo hladnije. U nedelju oblačno sa slabom kišom. Maksimalna temperatura do 5°C.


Izvor:W2U