Vučićevi policajci tukli narod u Banjaluci!?

Prema informacijama do kojih su došli pojedini mediji Republici Srpskoj građane u Banjaluci danas su tukli batinaši SNS-a iz srpske policije.


Prema navodima grupa od stotinak pripadnika srpske policije nalazi se na specijalnom zadatku u Republici Srpskoj, a da su do informacije došli od policajaca u Banjaluci.

Takođe, potvrđeno im je da su među njima batinaši iz Beograda, Pančeva, Smedereva, koji su u neposrednoj vezi sa vrhom vlasti u Beogradu.

Loading...

Izvor: Bn, Avaz

4 thoughts on “Vučićevi policajci tukli narod u Banjaluci!?

    1. Prosto ne mogu da verujem na šta su sve spremni političari. Eto kako kreću zavere, huškanje naroda… Imam puno prijatelja na f. iz Bosne… Ali Dodika ne mogu da vidim, a i još neke političare, ma sa koje strane bili… Čim su na nekoj TV u Srbiji , menjam kanal…

  1. Када је Слободан извео тенкове на србски ( не на свој народ – да је србин, не би), шиптар ми постави питање; “ Ајде да убијате нас, али да ваша војска, србски тенкови иду на свој народ, кажи ми како је могуће? Код нас то никад неће. не може да се деси! На србски народ, србска деца, тенковима! СРАМОТА! Остао сам без коментара! Да сам бар могао да у земљу пропаднем!

  2. Politicka Mafija je najopasniji I najgora orgsnizacija na svetu. Jo’s njih religije nisu vazan,boje koze ili politicko OPREDELJENJE. ZAKONI se prilagodjavaju njihovim prohtevima I niko I’m nista nemoze niti smije .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.