APEL! PODELITE VEST! HITNO POTREBNO 17.000 € ZA MALU JANJU!

Janja gotovo da ne vidi. Kreće se otežano, samo uz pomoć roditelja. Do sada bila na četiri operacije. Posle postoperativnog poboljšanja – tumor se vratio.


Janji Stamenković (12) bolest je uništila detinjstvo.

Đačke snove s početka osnovne škole neće imati jer ni ove godine u nju nije krenula zbog posledica operacije tumora na hipofizi.

Janja gotovo da ne vidi. Kreće se otežano, samo uz pomoć roditelja. Do sada bila na četiri operacije. Posle postoperativnog poboljšanja – tumor se vratio.

U konsultaciji sa lekarima Janja je otišla na još jednu hitnu operaciju, jer je rečeno da ju je neophodno izvršiti što pre.

Kako je njena majka napisala na Fejsbuku, na mestu gde je bio tumor, pojavila se tečnost, zbog čega se tu mora ugraditi cevčica, koja će da izvuče tu tečnost.

Kako je navela, u Istanbul se vraćaju posle tri nedelje na novu radio terapiju koja će trajati pet nedelja.

Samo ova intervencija koštaće 17.000 evra koje njeni roditelji nemaju. Kasnije sledi zračenje za koje još nisu sigurni koliko će koštati jer nisu dobili predračun od banke.

Inače, mala Janja je ranije insistirala da ne ide na operaciju, jer je čula kako roditelji pričaju da nemaju novca ni za šta. Potrebno je tako malo da ozdravi, krene u školu i ima normalan život.

Za dva dana potrebno je sakupiti sumu od 17.000 evra koji će joj platiti samo jedan od zahvata.

Novac za devojčicu možete uplatiti na račun njenog oca je:

Saša Stamenković, broj računa: 205-9011004634114-30

Ukoliko neko nije u mogućnosti da uplati novac, uvek može da pošalje sms na fondaciju Budi human za Janju Stamenković.

Potrebno je upisati 34 i poslati sms na 3030.

Janja čeka ponedeljak, Srbijo, probudi se!


Izvor:Kurir