OTKUCANI! – Otkriven spisak SNS BOTOVA!

Na društvenim mrežama pojavila se do sada najveća baza botova Srpske napredne stranke koja sadrži njihove fejsbuk profile sa ličnim podacima.


Prema do sada raspoloživim informacijama to je dokument u kome je više od polovine ukupnog broja botova vladajuće koalicije. Oni sistematski i organizovano šire laži o stanju u zemlji i promovišu navodne uspehe režima .

Kao što je portal Nezavisni.rs već pisao baza SNS botova je počela da se osipa nakon što je otkriveno da su pojedini članovi te mašinerije vlasti obelodanili spiskove sa ličnim podacima.

Opozicija najavljuje da će nakon promene vlasti SNS botovi krivično odgovarati za širenje laži.

Bazu sns botova možete pogledati u ovom dokumentu:https://t.co/OB0PWkN22g

Izvor: Dragan Murar

11 thoughts on “OTKUCANI! – Otkriven spisak SNS BOTOVA!

 1. ODLICNO, I SVAKAKO DA SU ONI MNOGA ZLODELA UCINILI I MORAJU ODGOVARATI.
  PORED NJIH POSTOJE I NJIHOVI SARADNICI I ONI POD ISTRAGU.
  ZNAJTE I TO DA NAD OVIM IMENIMA POSTOJE ONI IZNAD NJIH, NAJGORI, “U SENCI'” , ONI KOJI SU DAVALI NAREDBE , KOJI SU GLAVNI SARADNICI , MOCNICI SNS-A.
  ODAKLE U SVAKOM SELU LEPO I SKUPO OPREMLJENE SNS KANCELARIJE????
  SUUUPER STE I POZZZZ!

  1. sve je to od poreza i akciza koje nemilosrdno podize da bi placao polupismene i nepismene botove ! zloupetreba budzeta, oblik vladavine Khalifat, to je nas mentalitet, kad dodje na Vlast, Srbenda rezonuje-sve je moje ! los mentalitet, “kume, kume, dodjem ti, al smo ga uradili”, ali to smo mi !

 2. Nadjite na ovom spisku svoje kolege koje ne dolaze na posao mesecima i godinama. Spremaju kampanje po Srbiji. A imaju vece plate od vas. Pljunite ih. I pitajte šta im kažu roditelji,prijatelji, deca.
  Ja sam ih našla i muka mi je.
  Stidite se.

   1. Pitamo se.Ne znamo s cim su ucenjeni pa moraju da rade to sto rade.Verovatno su trgovali s olosem.A kad napravis pogodbu i kad ti je posle toga lepo neko vreme, nema vise nazad.Za tu prodanu stoku nema opravdanja i sazaljenja.Kad dodje vreme treba da odgovaraju za sve sto su cinili zarad licnih interesa.Na kraju sto si ti puna razumevanja za taj olos.Da nisi i ti jedna od njih.Ako jesi srami se do groba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.