ĐUKANOVIĆ KOD TUŽIOCA – Funkcioner SNS pozivao na linč Marinike Tepić

  • Nezavisni.rs
  • 2018-12-24
  • Komentari isključeni za ĐUKANOVIĆ KOD TUŽIOCA – Funkcioner SNS pozivao na linč Marinike Tepić

Poslanik SNS Vladimir Đukanović dao je juče po nalogu tužioca izjavu UKP jer je Mariniki Tepić poslao poruku “Marinika, shvati, nećemo stati” koje aludiraju na preteće grafite upućene ovoj poslanici.


– Zbog toga što sam Mariniki Tepić napisao “Marinika, shvati, nećemo stati”, aludirajući na izborne pobede i ubuduće, jutros sam po zahtevu tužioca dao izjavu u UKP. Kada se meni i mojoj porodici otvoreno preti da će nas pobiti, vešati, streljati, tužioca nema nigde. Bravo! – napisao je Đukanović na Tviteru.

Marinika Tepić objavila je da je “režimski poslanik Vladimir Đukanović ispitivan po nalogu tužioca zbog preteće poruke koju mi je objavio pre 6 dana”.

– Potom je i ponavljao objasnivši da želi da me nervira. Hvala svima koji su reagovali i pomogli da se čuje do tužioca. Možda otkrije i pisca istih grafita – navela je ona, a na taj tvit je reagovao i Đukanović navodeći da je “dobro da dotična zna detalje sa ispitivanja.

Đukanović je skandaloznu poruku Mariniki Tepić poslao prošle nedelje nakon njenog komentara u vezi sa izborima u Lučanima.

– Poruka Mariniki Tepić povodom njenog nezadovoljstva pobedom SNS u Lučanima – Marinika, shvati, nećemo stati – napisao je Đukanović, a zatim je usledio i njen odgovor:

– Svinjo fašistička – napisala je Tepićeva.

Đukanović nije stao već je nastavio:

– Evo, još jednom, zbog činjenice da se drugarica Marinika Tepić užasno nervira i uzbuđuje zbog pobede SNS u Lučanima, ja moram da joj poručim – MARINIKA, SHVATI, NEĆEMO STATI! Pobeđivaćemo i ubuduće – napisao je Đukanović.


Izvor: Blic