Danas promenljivo – do 12 stepeni, od sutra HLADNIJE!

U Srbiji u severnoj polovini zemlje promenljivo oblačno, uz pojavu kiše. U delovima Banata u toku jutra očekuje se pojava ledene kiše.


U ostalim predelima Srbiji tokom celog dana biće uglavnom pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -1 do 5°C, maksimalna dnevna od 6 do 12°C.

U Beogradu promenljivo oblačno, u toku jutra i uz pojavu slabe kiše. Duvaće slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 10°C.

U ponedeljak u Srbiji naoblačenje sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Maksimalna temperatura od 5 do 10°C, krajem dana u padu. U utorak hladnije. Na severu će biti uglavnom suvo, dok se u ostalim predelima očekuje oblačno sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 0 do 4°C. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, samo još u sredu na jugu i jugoistoku sa slabim snegom. Maksimalna temperatura do 5°C.

U Beogradu u ponedeljak naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura do 6°C. U utorak hladnije. U toku jutra slab sneg, tokom dana oblačno i suvo. Temperatura do 1°C. U sredu i četvrtak promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura do 4°C.


Izvor:W2U