Konačno TOPLIJE VREME!

U Srbiji promenljivo oblačno, uz pojavu kiše, dok se u toku jutra očekuje i pojava ledene kiše, naročito u severnim i zapadnim predelima. Tokom dana biće toplije.


Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od -4 do 2°C, maksimalna dnevna od 3 do 9°C. U Negotinskoj Krajini očekuje se tmurno i maglovito, uz pojavu ledene kiše, temperatura do 0°C.

U Beogradu promenljivo oblačno i toplije, dok se u toku jutra očekuje pojava ledene kiše. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 5°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno i još toplije, a očekuje se i prolazna pojava kiše. Maksimalna temperatura biće od 4°C u severozapadnim do 12°C u centralnim i jugoistočnim predelima Srbije. U utorak zahlađenje. Na severu se očekuje suvo, dok se u ostalim predelima očekuje prelazak kiše u susnežicu i sneg. Temperatura u padu.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i toplije, uz pojavu kiše. Maksimalna temperatura do 6°C. U utorak manje zahlađenje i pad temperature.