Danas LEDENO, od sutra popušta!

U Srbiji tmurno, maglovito i veoma hladno, na jugoistoku uz provejavanje slabog snega. Duvaće slab jugoistočni vetar. U većini predela očekuje se ledeni dan. Minimalna temperatura od -8 do -2°C, maksimalna dnevna od -2 do 1°C.


U Beogradu ledeni dan. Očekuje se tmurno i maglovito. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura -5°C, maksimalna dnevna 0°C.

U četvrtak nakon hladnog jutra sa maglom i mrazem, tokom dana toplije sa sunačnim intervalima. Maksimalna temperatura od 0 do 5°C. U petak naoblačenje sa kišom, a ponegde će se kiša lediti pri tlu. Za vikend dalji porast temperature. Biće promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 5 do 11°C.

U Beogradu u četvrtak nakon hladnog jutra sa maglom i mrazem, tokom dana malo toplije sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 1°C. U petak naoblačenje sa kišom, a biće uslova da se kiša ledi i pri tlu.

Makismmalna temperatura do 3°C. Za vikend dalji porast temperature. Biće promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura do 7°C.


Izvor:W2U, Foto:ras,blic