VREME: Za vikend i preko 10 stepeni!

U Srbiji u utorak oblačno i veoma hladno sa slabim snegom, a više snega očekuje se na jugu i istoku Srbije. Na severu i zapadu biće uglavnom suvo, uz maglu tokom većeg dela dana.


U toku večeri u svim predelima prestanak padavina. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -10°C na severozapadu do 0°C na istoku Srbije, maksimalna dnevna od -2 do 2°C.

U Beogradu u utorak oblačno, tmurno i veoma hladno sa maglom, a u toku jutra biće uslova i za sneg. Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 0°C.

U sredu u Srbiji ledeni dan. Očekuje se tmurno i maglovito, a maksimalna temperatura neće preći 0°C. U četvrtak i dalje hladno, ponegde sa sasvim slabim padavinama. Maksimalna temperatura oko 0°C. U toku noći naoblačenje, ponegde sa ledenom kišom. U petak toplije sa kišom, ponegde i sa kišom koja će se lediti pri tlu. Za vikend dalji porast temperature, povremeno sa kišom, na višim planinama sa snegom. Maksimalna temperatura u subotu od 4 do 11°C.

U Beogradu u sredu ledeni dan. Očekuje se tmurno i maglovito, a maksimalna temperatura neće preći 0°C. U četvrtak i dalje hladno. Maksimalna temperatura oko 0°C. U toku noći naoblačenje sa ledenom kišom. U petak i u subotu toplije, povremeno sa kišom, maksimalna temperatura oko 5°C.


Izvor:W2U