U Srbiji tmurno, popodne OPET PADAVINE!

U Srbiji u toku jutra tmurno, maglovito i veoma hladno sa umerenim, ponegde i jakim mrazem, dok se tokom dana sa zapada očekuje novo jače naoblačenje, ponegde sa slabim snegom.


Na severozapadu će biti suvo. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, posle podne i uveče u skretanju na pojačan severozapadni. Biće veoma hladno. Minimalna temperatura od -10°C na zapadu do -3°C na istoku Srbije, maksimalna dnevna od -2 do 2°C.

U Beogradu u ponedeljak ledeni dan. Biće oblačno i tmurno, a u toku večeri biće uslova za slab sneg. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, krajem dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura -4°C, maksimalna dnevna -1°C.

U utorak u Srbiji oblačno i veoma hladno, ponegde sa slabim snegom, dok će na severu biti uglavnom suvo. U sredu tmurno, hladno i uglavnom suvo. U četvrtak nakon jutra sa umerenim mrazem, tokom dana sunčani intrevali. U petak malo toplije, ali uz naoblačenje sa kišom, susnežicom, snegom i ledenom kišom.

U Beogradu u utorak oblačno i veoma hladno sa slabim snegom. U sredu tmurno, oblačno i suvo. Moguće je i zadržavanje magle tokom većeg dela dana. U četvrtak nakon umernog mraza, tokom dana sunčani intzervali. U petak malo toplije, ali uz naoblačenje uz pojavu ledene kiše. 


Izvor:W2U