Ništa od jake zime – za sada!

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom, susnežicom i snegom i to uglavnom u severnim, centralnim i istočnim predelima. Na jugu Srbije biće sunčano. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura od -6°C na jugu do 2°C na severu, maksimalna dnevna od 3 do 7°C.


U Beogradu u sredu promenljivo oblačno, a biće uslova i za slabu kišu, u toku jutra i za susnežicu i slab sneg. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U Srbiji u četvrtak suvo i prohladno, maksimalna temperatura od 3 do 7°C. U petak prvo u jugozapadnim, a tokom dana i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. U toku vikenda biće oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. U košavskom području u subotu duvaće jak, na udare i olujni jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u subotu od 1°C na severozapadu do 9°C na jugoistoku Srbije, u nedelju hladnije. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini tokom vikenda biće hladnije, a biće uslova i za ledenu kišu.

U Beogradu u četvrtak suvo i prohladno sa sunčanim intervalima. U petak naoblačenje, krajem dana i tokom večeri sa kišom. Za vikend oblačno. U subotu se očekuje kiša, a u nedelju susnežica i sneg. U subotu će duvati jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura u subotu do 6°C, u nedelju do 1°C.


Izvor:W2U