Narednih dana bez snega

U Srbiji jutro hladno, u većini predela sa mrazem, a ponegde i maglovito. Tokom dana biće suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima, dok se više oblačnosti očekuje na severu. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -6°C na jugu od 1°C na severu Srbije, maksimalna dnevna od 4 do 10°C. U Negotinskoj Krajini biće maglovito i hladnije.

U Beogradu nakon hladnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana suvo i malo toplije sa sunčanim intervalima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -1°C, maksimalna dnevna 7°C.

U subotu u toku jutra u severozapadnim, a tokom dana i u ostalim predelima Srbije očekuje se naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Na zapadu i jugozapadu Srbije očekuju se obilnije padavine. Krajem dana i tokom večeri sa severozapada razvedravanje. U nedelju tokom većeg dela dana suvo, dok se u noći između nedelje i ponedeljka očekuje prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura tokom vikenda do 12°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno i hladnije, ponegde sa kišom, na planinama sa snegom.

U Beogradu u subotu prolazno naoblačenje sa kišom. Krajem dana razvedraavje. U nedelju suvo. Maksimalna temperatura tokom vikenda 10°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno i hladnije.