Danas uglavnom tmurno, za vikend padavine

U Srbiji jutro hladno i maglovito sa mrazem, dok se tokom dana očekuje suvo i prohladno, u većini predela i tmurno, a ponegde se očekuje i da se magla zadrži tokom celog dana. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od -5 do 1°C, maksimalna dnevna od 1 do 7°C.

U Beogradu jutro hladno i maglovito sa slabim mrazem, dok se tokom dana očekuje suvo i prohladno. U delovima grada očekuje se i da se magla zadrži tokom celog dana. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna dnevna 4°C.

U Srbiji u petak promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura od 3 do 9°C. U subotu prolazno naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom. Na zapadu i jugozapdu očekuju se i obilnije padavine. Maksimalna temperatura od 6 do 12°C. U nedelju novo prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 10°C.

U Beogradu u petak promenljivo oblačno. U subotu prolazno naoblačenje sa kišom. U nedelju novo prolazno naoblačenje, uz mogućnost slabe kiše. Za vikend toplije, maksimalna temperatura do 10°C.