Narednih dana promenljivo

Na severu i zapadu Srbije danas suvo, na severu i pretežno sunčano. U ostalim predelima Srbije pre podne biće oblačno sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa susnežicom i snegom, dok se posle podne očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Duvaće umeren do pojačan, na istoku Srbije i jak severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura od -1 do 5°C, maksimalna dnevna od 5 do 10°C.

U Beogradu nakon oblačnog jutra, tokom dana pretežno sunčano. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna dnevna 7°C.

U Srbiji u četvrtak hladnije, uz jutarnji mraz, dok se tokom dana u većini predela očekuje tmurno i maglovito, jedino će na planinama biti sunčano. Maksimalna temperatura od 1 do 7°C. U petak promenljivo oblačno, na krajnjem severu i severoistoku uz prolazno naoblačenje sa slabom kišom. U subotu naoblačenje sa kišom. U nedelju razvedravanje. U petak i tokom vikenda biće toplije.

U Beogradu u četvrtak hladnije, uz jutarnji mraz, dok se tokom dana očekuje tmurno i maglovito vreme. Maksimalna temperatura do 4°C. U petak promenljivo oblačno. U subotu naoblačenje sa kišom. U nedelju razvedravanje. U petak i tokom vikenda biće toplije.