Oblačno sa kišom, večeras vetrovito

Danas, pre podne u severnim, a sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima Srbije očekuje se prolazno naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa susnežicom i snegom. Krajem dana i tokom noći sa severozapada se očekuje prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Slab do umeren jugozapadni vetar biće tokom dana u skretanju na severozapadni, krajem dana u pojačanju. Minimalna temperatura od 3 do 8°C, maksimalna dnevna od 7 do 13°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće maglovito i hladnije sa rosuljom, maksimalna temperatura od 1 do 4°C.

U Beogradu nakon suvog jutra, tokom dana prolazno naoblačenje sa kišom. U toku večeri prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Slab do umeren jugozapadni vetar biće tokom dana u skretanju na severozapadni, krajem dana u pojačanju. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna dnevna 11°C.

Na severu Srbije u sredu suvo sa sunčanim intervalima. U ostalim predelima biće promenljivo oblačno, u toku jutra i prepodneva ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom. Duvaće pojačan severozaapdni vetar, krajem dana u slabljenju. Biće hladnije, maksimalna temperatura od 5 do 10°C. U četvrtak još hladnije, uz jutarnji mraz, dok se tokom dana u većini predela očekuje tmurno i maglovito. Maksimalna temperatura od 1 do 5°C. U petak promenljivo oblačno i toplije. U subotu naoblačenje sa kišom.

U Beogradu u sredu nakon oblačnog jutra, uz manju mogućnost i slabe kiše, tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Duvaće pojačan severozapadni vetar, krajem dana u slabljenju. Biće hladnije, maksimalna temperatura do 7°C. U četvrtak još hladnije, uz jutarnji mraz, dok se tokom dana očekuje tmurno i maglovito vreme. Maksimalna temperatura do 3°C. U petak promenljivo oblačno i toplije. U subotu naoblačenje sa kišom. (W2U)