U Srbiji sunčano, od ponedeljka i do 15 stepeni!

U Srbiji danas jutro vedro i veoma hladno sa mrazem, a u dolinama i kotlinama i sa maglom. Tokom dana biće promenljivo oblačno i toplije. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od -9 do -2°C, maksimalna dnevna od 0°C na severu do 9°C na jugoistoku Srbije. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini očekuje se ledeni dan, uz tmurno i maglito vreme, a maksimalna temperatura biće od -5 do 0°C.

U Beogradu jutro vedro i veoma hladno sa mrazem, dok će tokom dana biti promenljivo oblačno i malo toplije, ali i dalje hladno za ovo doba godine. Vetar slab, jugoistočni. Minimalna temperatura -7°C, maksimalna dnevna 2°C.

U Srbiji nedelju pretežno sunčano i toplije, samo još u toku jutra sa slabim mrazem, ponegde i sa maglom. Maksimalna temperatura od 5 do 10°C. U Negotinskoj Krajini očekuje se ledeni dan, a uz tmurno i maglovito vreme maksimalna temperatura biće od -2 do 0°C. U ponedeljak prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura od 8 do 14°C. U utorak relativno toplo za ovo doba godine, ali uz novo prolazno naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura od 10 do 15°C. U ponedeljak i Timočkoj Krajini biće hladnije. U sredu u svim predelima Srbije sunčano i sa temperaturama u granicama prosečnih vrednosti, u većini predela oko 10°C.

U Beogradu u nedelju nakon hladnog jutra sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano i toplije, maksimalna temperatura do 7°C. U ponedeljak prolazno naoblačenje temperatura do 10°C. U utorak relativno toplo, ali uz novo prolazno naoblačenje sa kišom. Maksimalna temperatura do 14°C. U sredu sunčano, temperatura oko 10°C.