HOROR: Mislio da je zadavio suprugu i obesio se, a ona je preživela

  • Nezavisni.rs
  • 2018-11-15
  • Komentari isključeni za HOROR: Mislio da je zadavio suprugu i obesio se, a ona je preživela

Prava porodična drama odvijala se noćas u Rušnju, kada je Goran R. (53) prvo pokušao u porodičnoj kući da zadavi suprugu Slavicu R. (49), a onda pošto je mislio da je mrtva, otišao je u susednu pomoćnu prostoriju i tamo se obesio.

Da cela priča bude još jezivija njega je posle nekoliko sati mrtvog pronašla njegova supruga nakon što se osvestila.

– Kako smo saznali, njih dvoje su se sinoć posvađali, posle čega je on nju pokušao da zadavi kanapom. U nekom trenutku ona je pala, udarila glavom i onesvestila se, a Goran je mislio da je mrtva. Otišao je zatim u susedni objekat i oduzeo sebi život – ispričao je komšija Ž. N.

Kako kaže, imali su proodične probleme i nesuglasice, Goran se lečio od depresije, a naročito mu je teško pao otkaz koji je dobio u BIP-u.

– Od tada je počeo da se bavi poljoprivredom. Međutim, bili su dobro situirani, imao je nekoliko kuća i objekata, stan u Žarkovu. Bio je dobar čovek, ali se u poslednje vreme promenio – dodao je komšija.

Goran i Slavica imaju dvoje dece, jedno ide u sedmi razred, a drugo u drugi srednje. Kako saznajemo, njih su odveli kod rođaka, ali im tokom prepodneva još nisu bili saopštili tragične vesti.

– Cela porodica je dobra. Goran je uvek svima pomagao. Ne znam šta se desilo, ne mogu da gledam ka njihovoj kući koliko mi je teško. Majka mu je bolesna, u domu je, možda ga je i to pogodilo. Povrh svega, on je bio srčani bolesnik desetak godina – rekla je uplakana komšinica.

Kako saznajemo, Slavica R. je sa lakšim povredama prebačena u Urgentni centar.

Izvor:Blic/Foto:Ras